Palveluitani

Laaja-alaisuus, ennakkoluulottomuus, luotettavuus ja aikatauluissa pysyminen ovat toimintatapojani.

Voit lähestyä minua kaikissa viestintään liittyvissä tarpeissasi, olipa sitten kysymys strategian

uudistamisesta, brändiuudistuksesta, viestintävalmennuksesta, sidosryhmäanalyysistä, mediakontaktien

tai poliittisten kontaktien hoitamisesta erilaisiin kirjoittamis- ja sisällöntuotantoprojekteihin.

Laajan yhteistyökumppaniverkostoni johdosta löydän myös tekijöitä hyvin monikirjoisiin toimeksiantoihin.

Aina kannattaa ottaa yhteyttä!

050 5120 322

Maineenhallinta

Maine on yrityksen, yhteisöjen ja näkyvissä tehtävissä olevien henkilöiden arvokkainta pääomaa. Maine nostaa ja kaataa, siksi sitä täytyy hallita. Kyseessä on pitkäjänteinen työ, mainetta ei luoda, ylläpidetä eikä pelasteta kampanjoilla. Maine pitää ansaita, se on strateginen asia, osa johtamista. Maine perustuu sekä realistiseen omakuvaan että tärkeiden sidosryhmien mielipiteeseen.

Autan sinua tunnistamaan vahvuutesi ja kehittämisen kohteesi ja näin löytämään työkalut maineenhallinnalle. Teen yhteistyössä kanssasi viestinnän strategian, jonka avulla voit selvitä myrskyissä. Mietin kanssasi keinoja, joilla voit käytännössä hallita mainettasi esimerkiksi ansaitussa mediassa. Tulen myös avuksi mahdollisten tulipalojen sammuttamisessa. Niitäkin saattaa sattua.

Vaikuttajaviestintä

Päätöksenteko on pirstoutunut. Mitä varhaisemmassa vaiheessa pääsee vaikuttamaan odotettavissa oleviin muutoksiin, sitä parempi lopputulos. Ennakointi ja heikkojen signaalien tunnistaminen ovat avainasemassa. Fiksut päättäjät hankkivat tietoa päätöksentekoaan varten mahdollisimman monista lähteistä, siksi kannattaa pitää ääntä itsestään. Vaatimattomuus ei kaunista, mutta rehellisyys maan perii.

Autan sinua tavoittamaan oman asiasi kannalta tärkeimmät päätöksentekijät. Kolkutan ovea puolestasi ja tuen sinua tarpeittesi sanoittamisessa. Selvitän taustoja ja analysoin mielipideilmastoa. Olen rinnalla kulkija tai vahva taustatuki, miten vain sinulle parhaiten sopii.

Kriisiviestintä

Kriisien ennakointi on aina suurta viisautta, mutta varautuminenkaan ei aina riitä. Kun kriisi on päällä, on reagoitava ja rakennettava ulospääsytie nopeasti. Ristiriitaiset tiedonmuruset ja vaihtelevat viestit pahentavat kriisiä, johdonmukaisuus ja avoimuus loiventavat sen vaikutuksia. Kriisit eivät ole heikkoutta tai huonoutta, niitä voi tulla vastaan kenelle tahansa. Kriisistä selviäminen voi johtaa hyviin muutoksiin, olla uuden alku.

Autan sinua sanoittamaan itsesi ulos kriisistä. Mietin kanssasi työkalut mahdollisten tulevien kriisien varalle. Laadin kanssasi askelmerkit valoisaan tulevaisuuteen, joissa kriisit ovat parhaita oppimisen paikkoja. Valmennan ja mentoroin ratkaisukeskeisesti.

MINUSTA SANOTTUA

”Olen oppinut tuntemaan Päivin niin järjestö- kuin yrityselämässäkin erittäin pätevänä, herkkävaistoisena ja huumorintajuisena viestintäammattilaisena – unohtamatta haute couture-tasoista esiintymistaitoa.”

Jarmo Aaltonen
Mediasuhteiden asiantuntija Suomen sosiaalidemokraattisen puolueen eduskuntaryhmässä 2020 ->, Helsingin Sanomien politiikan ja talouden toimittaja 1989-2013

”Olen tehnyt yhteistyötä Päivin kanssa 1990-luvulta saakka. Hän on aina positiivinen ja vastaanottavainen. Hänellä on poikkeuksellisen laajat verkostot ja erinomainen kielitaito. Hän paneutuu asioihin huolella. Hän tuntee median, liiketoiminnan ja politiikan tärkeimmät toimijat – monet heistä henkilökohtaisesti.”

Riitta Antinmäki
Yrittäjäneuvos

”Päivi on vaikuttamisen ja viestinnän pitkän linjan ammattilainen. Hän osaa, näkee ja saa asiat tapahtumaan.”

Eeva Kalli
Kansanedustaja, Suomen Keskusta rp:n eduskuntaryhmän varapuheenjohtaja

”Päivi on valtavan idearikas ja kokenut vaikuttamisen ammattilainen. Vaikka hän on sinnikäs asioiden edistäjä, hän ei ole koskaan jyräävä vaan taitavasti valitsee oikeat keinot saada ihmiset puolelleen. Hänen kanssaan on miellyttävää tehdä töitä.”

Piia-Noora Kauppi
Toimitusjohtaja, Finanssiala ry., Euroopan parlamentin jäsen 1999-2009

”Tutustuin Päiviin jo hänen edellisissä rooleissaan. Yhteistyötämme on aina leimannut suoruus ja luottamus sekä selkeä strateginen näkemys. Huiman ja monipuolisen kokemuksensa ansiosta Päivi hahmottaa, minne maailma ja yleinen mielipide kulkevat. Hän ei pelkää lainkaan monimutkaisia aiheita ja tukalia asetelmia. Toisinaan tuntuu, että hän loistaa juuri parhaiten isojen solmujen äärellä.”

Pekka Mattila
Hallitusammattilainen
Professor of Practice, Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulu

”Päivi on asioihin paneutuva ja erinomaiset verkostot omaava toimija. Hän vie asioita eteenpäin luotettavasti ja tyylillä.”

Mari Kiviniemi
Toimitusjohtaja, Kaupan Liitto, pääministeri 2010-2011

”Päivi on lahjakas viestinnän ja yhteiskuntasuhteiden ammattilainen, laajasti verkottunut, rohkea ja kunnianhimoinen ja valmis hakemaan ratkaisua vaikeimpiinkin haasteisiin. Neljäntoista vuoden yhteisen työuramme aikana Päivi osoitti ammattitaitonsa niin kotimaisen kuin kansainvälisen turkiskaupan edunvalvonnan ja viestinnän arvostettuna osaajana.”

Pirkko Rantanen-Kervinen
Hallitusammattilainen
Toimitusjohtaja, Saga Furs Oyj (1991-2009)

”Päivi on osaava ja energinen. Hän vie asioita eteenpäin jännittävin tulokulmin ja luovin ratkaisun.”

Anette Rosengren
Konsernijohtaja, Philip Morris Pohjoismaat

”Minulla on ollut ilo työskennellä Päivin kanssa lähes kahdeksan vuotta poliittisen vaikuttamisen ja viestinnän parissa. Hänellä oli koko ajan fantastinen draivi ja hän löysi epäsovinnaisia ratkaisuja vaikeisiin ongelmiin. Hän ymmärtää syvällisesti Suomen päätöksentekomekanismin ja osaa luoda strategioita, jotka johtavat tuloksiin.”

Johan Thor
Johtaja, External Affairs, Philip Morris Norden

ASIAKKAITANI